dijous, 31 de maig del 2012

Un petit tapis que ha fet l'Estivaliz li va queda molt cuqueto !

I això es una butxaca ,com ,la del Doraemon , perquè el marit de l'Estivaliz pugui guardar-ho tot quan se'n va a dormi! molt original

dimecres, 30 de maig del 2012

Mireu quin val tant original,m'encanta la creativitat d'aquestes noies!
 La Tilda! molt primaveral a la Teresa ja li ha entrat el cuquet de les TILDES!!!! Aquesta es la primera però amb sembla que en farà moltes mes

Una bossa molt mona per guardar-hi mil i una cosa, l'ha fet la Teresa! Aquesta setmana la Teresa ha treballat molt et felicitem!!

dilluns, 28 de maig del 2012

7ª Almazuela

Les almazuelas van avançant ,cada setmana una de nova perquè no perdeu el ritme,totes les noies que les fan ho estan gaudint molt! apa fins la pròxima això es va complicant!!
I aquí teniu Terrassa amb miniatura! a que totes son rebufones! Tenim unes alumnes molt treballadores i amb sembla que totes han gaudit brodant  la seva caseta, felicitats a totes.

Mireu quins quadres tan bonics que ha fet l'Alicia, moltes felicitats han quedat molt be!

La Rosa també treballa! una samarreta tunejada!!
aquesta es perquè la llueixi la Nuan

dimarts, 22 de maig del 2012

Moltes felicitats Lourdes ,t'ha quedat molt però que molt bonica la fofucha.Com us podeu imaginar la fet la Lourdes per la seva neboda que diumenge va fer la comunió

Quins gatets mes enamorats que ens ha fet la Maite , la teva nena anirà molt bufona amb aquest vestit!!

6ª Almazuela

I aquí arriba la numero 6 , topos i mes topets! queda be oi? ja hem començat a treballar la numero 7!!!!! ja veureu que xuli!

divendres, 18 de maig del 2012

5ª Almazuela

el cort de patch!aquesta es la cinquena almazuela molt xuli! ens agrada molt fer almazuelas a veure com quedarà després tot junt, fins la pròxima!!!
Bon cap de setmana a totes!!!!

dilluns, 14 de maig del 2012

Quart bloc Almazuelas

Ja esta aqui la quarta almazuela! ,aixo va "VIENTO EN POPA" ànim noies això ja ho tenim,esta resultant molt divertit  aixo de fer almazuelas enganxa!
Han quedat molt monos,m'ha agradat molt fer aquesta tècnica d'acolxat  japonesa, es diu sahiko,teniu que provar-ho, sempre esta be aprendre coses noves, això es un kit que varem compra a la fira de sitges es de l'Eva gustems
Aquest dissabte bategen a la Laia, la neta de l'eulàlia i ella que es una avia que li cau la baba! ha fet tots els regalets del bateig han quedat super dolços!

Tercer bloc Almazuelas

El tercer, va per totes, fixeu-vos bé en aquest, de dins es mes ample que la part gris de fora.

dimecres, 9 de maig del 2012

Segon bloc Almazuelas

Ja esta acabat el segon bloc d'almazuelas,tenim molt engrescades a totes les noies! ara a per el tercer!

Moltes felicitats Montse!!! t'ha quedat molt bonic !

Després de tant temps, l'Amparo ha acabat la seva banua ,ha quedat molt bé,et felicitem i segueix així de treballadora!!

Una altre banua!! heu vist que treballadores les nostres alumnes , aquesta es de la Fina i com no també la felicitem i us enviem molts petons a totes!

dimecres, 2 de maig del 2012

Primer bloc Almazuelas

Ja hem acabat el primer blog ,ha quedat molt bonic !! podeu seguir el tutorial al blog de belenpatchwork.blogspot.com.es