dimarts, 19 de juny del 2012

La nostre tieta Olga ha fet amb molt d'amor aquest 2 vestidets per la nena de la seva neboda ,son una cucada!

Aquest dilluns varem tenir amb nosaltres a la classe ,al nen de l'Estibaliz ,el Marc i no ens va estar mirant , no no,ell també va treballar! i mireu el que va fer ,un gat molt bufo per regalar-lo al seu germà que li havia caigut un queixal, moltes felicitats Marc et va quedar molt be

Un coixí fet per l'Amparo,ja sabem de quin equip es el seu fill!


La motxilla de l'Alícia, la va compra a sitges , li ha costat, a ella i a nosaltres, però ho hem aconseguit ,ha quedat molt be!

Aquest cobrellit la fet la Leo, es per regalar-li a la Carla que aviat la bategaran, esperem que li agradi molt.

9ª Almazuela


La 9ª Almazuela, aquesta es l'estrella de les almazuelas i seguim treballant que ja falta menys,ens quedara super xulo el cobrellit!

dijous, 14 de juny del 2012

Aquí teniu una petita mostra dels treballs de les meves alumnes del centre de gent gran de Ca N'Aurell,vull donar les gracies i felicitar-les per poder fer possible aquesta gran exposició ,
Cristina


un coixí cervical molt original , ara si que l'Amparo descansarà
 be

dimarts, 5 de juny del 2012

8ª Almazuela

Ja esta acabada la 8ª almazuela! aquesta ha tardat uns dies mes ha arribar, hem estat una mica enfeinades aquesta setmana ,però tot arriba, apa nenes a treballar ja estem quasi be a la meitat!

 L'Eulàlia prepara l'estiu! li ha fet una samarreta a la seva neta Laia molt cuquetona,i una altre per ella molt elegant!

Un llangardaix molt extremat puja per la paret! ,l'ha fet l'Amparo
El divendres passat la nena de la Matilde es va casar i li va regalar aquest quadre tant bonic! que evidentment l'ha fet ella ,moltes felicitats per aquest nou camí que comenceu!

dilluns, 4 de juny del 2012



Mira l'Angeles que contenta ! Ha fet una funda nòrdica per la seva neboda que ha de ser mama ,t'ha quedat molt be !Aquesta noia es una alumna de can boada

diumenge, 3 de juny del 2012


 La RosaMª de Granollers una de les meves alumnes ha acabat les casetes aguanta portes li han quedat molt però que molt bufones!